Industriventilasjon og grønn energi

Om oss

P. Blakstad ble etablert i 1974 og er i dag markedsledende leverandør innen totalløsninger av støv- og sponavsugsanlegg, flisfyring, rør- og rørdeler og luftbefuktning. 40 års erfaring har gitt oss høy kompetanse innen prosjektering av anlegg, service/tilstandskontroll og gunstige fraktavtaler for distribusjon over hele landet.

Vi jobber systematisk med kundetilfredshet i P. Blakstad. Kundenes grad av tilfredshet er vår rettesnor innenfor alle sentrale områder i kunde – leverandørforholdet. Ved forrige kundeundersøkelse fikk vi bekreftet høy kundetilfredshet, og at kundene er mest tilfreds med vår gode varekvalitet og service. Vi fikk også bekreftet at vi har konkurransedyktige priser og at vi er dyktig til å levere anlegg til riktig tid. Våre kjerneverdier ærlighet, ryddighet og profesjonalitet, stemmer godt overens med våre kunders oppfattelse av oss.

Våre kunder mener anleggene vi leverer har best funksjonalitet, lengst levetid, er riktig dimensjonert og er enkle å vedlikeholde selv. Kundene vårer mener P. Blakstad har god kompetanse på prosjektering og rådgivning, og at vi er dyktig til å holde oss oppdatert på lover og forskrifter.

P-Blakstad ansatte

Kommentarer er stengt, men tilbakesporinger og tilbaketråkk er åpne.